หลักสูตรการศึกษา
หลักสูตรปริญาญาตรีควบปริญญาโท (4+1 ปี)
หลักสูตรนานาชาติ
สมัครเข้าศึกษา
รอบ TCAS | ปีการศึกษา | ช่วงเวลาการรับสมัคร |
---|---|---|
TCAS รอบที่ 3 : แอดมิชชั่น | 2567 | 6 – 12 พ.ค. 2567 |
รอบรับตรงวิทยาลัยนานาชาติ | ปีการศึกษา | ช่วงเวลาการรับสมัคร |
---|---|---|
รอบรับตรงวิทยาลัยนานาชาติ ครั้งที่ 4 | 2567 | ประกาศเร็วๆ นี้ |
ข่าวสารและสื่อ
- ข่าวทั่วไป
- ข่าวนักศึกษา
- ข่าวการรับเข้าศึกษา
- จดหมายข่าว
- สื่อต่างๆ
ข่าวทั่วไป
KKUIC และ Marriott International จับมือเดินหน้าสร้างความยั่งยืนแนวใหม่
- Tags : ข่าวสารและสื่อ, ข่าวทั่วไป
- 25/04/2024
วิทยาลัยนานาชาติ และ สถาบันความร่วมมือเพื่อพัฒนาเศรษฐกิจลุ่มน้ำโขง ร่วมเป็นเจ้าภาพของการจัดงานการประชุมภูมิภาคเกี่ยวกับการพัฒนาและความสอดคล้องทางสังคมในภูมิภาคลุ่มน้ำโขง (GMS)
- Tags : ข่าวทั่วไป
- 24/04/2024
ข่าวนักศึกษา
นศ.การจัดการการท่องเที่ยว ลงพื้นที่จริง ในรายวิชาการวางแผนและพัฒนาแหล่งท่องเที่ยว อ.สีชมพู จ.ขอนแก่น
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา
- 24/04/2024
ขอเชิญเข้าร่วมงานปาฐกถาพิเศษ ในหัวข้อ “The Role of Public Universities as an Engine for Social Change”
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา
- 12/03/2024
ข่าวการรับเข้าศึกษา
No data was found
จดหมายข่าว
มหาวิทยาลัยขอนแก่น พร้อมด้วย 4 วิทยาลัย มข. COLA KKBS MBA KKUIC ร่วมการเจรจาความร่วมมือทางวิชาการกับ Eastern International University และ University of Economics ณ สาธารณรัฐสังคมนิยมเวียดนาม
- Tags : ข่าวทั่วไป, จดหมายข่าว
- 01/09/2023
ตัวแทนอาจารย์สาขาการระหว่างประเทศ วิทยาลัยนานาชาติ มข. ร่วมเสวนาแลกเปลี่ยนมุมมองเกี่ยวกับการขยายอํานาจทางทะเลขึ้นสู่ฝั่ง ในการประชุม Southeast Asia’s Response to Maritime Power Projection
- Tags : ข่าวทั่วไป, จดหมายข่าว
- 01/09/2023
สื่อต่างๆ
KKUIC Student Union คว้ารองชนะเลิศอันดับ 1 การประกวดขบวนพาเหรดและการแข่งขันนันทนาการใน KKU GAMES 2023
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา, กิจกรรม
- 19/02/2024
วิทยาลัยนานาชาติ มข. จัดกิจกรรม KKUIC InterFest: Love in Full Bloom เป็นปีแรก “วาเลนไทน์ปีนี้สีเขียว เพราะเธอและฉันมีโลกใบเดียวกัน”
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา, กิจกรรม
- 15/02/2024
ข่าวสารและสื่อ
- ข่าวทั่วไป
- ข่าวนักศึกษา
- ข่าวการรับเข้าศึกษา
- จดหมายข่าว
- สื่อต่างๆ
ข่าวทั่วไป
KKUIC และ Marriott International จับมือเดินหน้าสร้างความยั่งยืนแนวใหม่
- Tags : ข่าวสารและสื่อ, ข่าวทั่วไป
- 25/04/2024
วิทยาลัยนานาชาติ และ สถาบันความร่วมมือเพื่อพัฒนาเศรษฐกิจลุ่มน้ำโขง ร่วมเป็นเจ้าภาพของการจัดงานการประชุมภูมิภาคเกี่ยวกับการพัฒนาและความสอดคล้องทางสังคมในภูมิภาคลุ่มน้ำโขง (GMS)
- Tags : ข่าวทั่วไป
- 24/04/2024
ข่าวนักศึกษา
นศ.การจัดการการท่องเที่ยว ลงพื้นที่จริง ในรายวิชาการวางแผนและพัฒนาแหล่งท่องเที่ยว อ.สีชมพู จ.ขอนแก่น
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา
- 24/04/2024
ขอเชิญเข้าร่วมงานปาฐกถาพิเศษ ในหัวข้อ “The Role of Public Universities as an Engine for Social Change”
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา
- 12/03/2024
ข่าวการรับเข้าศึกษา
No data was found
จดหมายข่าว
มหาวิทยาลัยขอนแก่น พร้อมด้วย 4 วิทยาลัย มข. COLA KKBS MBA KKUIC ร่วมการเจรจาความร่วมมือทางวิชาการกับ Eastern International University และ University of Economics ณ สาธารณรัฐสังคมนิยมเวียดนาม
- Tags : ข่าวทั่วไป, จดหมายข่าว
- 01/09/2023
ตัวแทนอาจารย์สาขาการระหว่างประเทศ วิทยาลัยนานาชาติ มข. ร่วมเสวนาแลกเปลี่ยนมุมมองเกี่ยวกับการขยายอํานาจทางทะเลขึ้นสู่ฝั่ง ในการประชุม Southeast Asia’s Response to Maritime Power Projection
- Tags : ข่าวทั่วไป, จดหมายข่าว
- 01/09/2023
สื่อต่างๆ
KKUIC Student Union คว้ารองชนะเลิศอันดับ 1 การประกวดขบวนพาเหรดและการแข่งขันนันทนาการใน KKU GAMES 2023
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา, กิจกรรม
- 19/02/2024
วิทยาลัยนานาชาติ มข. จัดกิจกรรม KKUIC InterFest: Love in Full Bloom เป็นปีแรก “วาเลนไทน์ปีนี้สีเขียว เพราะเธอและฉันมีโลกใบเดียวกัน”
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา, กิจกรรม
- 15/02/2024
Empowering global citizens for a sustainable society
ความเห็นจากนักศึกษา
Erika Obado
Studying IA at KKUIC has challenged my critical thinking and comprehension of significant issues in the world regarding politics, economics, and conflicts in history to the present time. I am thankful for the professors who help me achieved the important skills for my future careers.
Jason Rothschild
IC embraces who I am and assists me in coping well with a dynamic society. I found undying friendship along with the tough lessons and sleepless nights.
Shenying Zhang
KKUIC, a place where your potential can be intrigued and boosted up with guidance and opportunities.
Nadia Sommerhalder
IC has encouraged me to learn and study about new cultures. It has taught me the strength of diversity and made me feel like I’m at home. This place has motivated me to fight for my dreams and believe in myself and also that without mistakes we won’t be able to reach our Goal.
Moukdavanh Inthachack
KKUIC gives me the opportunity to learn business and marketing from experienced teachers who helped me understand the lesson well and be able to apply the knowledge in the workplace.
นายภานุวัฒน์ จินดาภู
World class lessons? KKUIC got it! Professional equipments and environments? KKUIC got it! KKUIC can our dreams come true! Be empowered to be global citizen!
นายนิติธรรม ศรีทาดี
IC provides a pretty good environment. Lecturers are cool and very friendly. Always, hands- on activities and events that inspire and cultivate our success future. We sure to gain experiences just right under the faculty!
งานวิจัยและตีพิมพ์
เราสนับสนุนทุกความคิดสร้างสรรค์ อันนําไปสู่การคิดค้นนวัตกรรม ในสภาพแวดล้อมที่เป็นนานาชาติ ผ่านการวิจัย เกิดเป็นองค์ความรู้ใหม่เพื่อการพัฒนาที่สมดุลและยั่งยืน
Two New Species of Elaphoidella (Copepoda, Harpacticoida) from Subterranean Waters in Northeast Thailand, with a Record of a Gynandromorphic Specimen and an Up-to-Date Key to Elaphoidella Species from Southeast Asia †
Rice Grains from A Slightly Saline Field Exhibited Unchanged Starch Physicochemical Properties but Enhanced Nutritional Values
Comparative quantitative trait loci analysis framework reveals relationships between salt stress responsive phenotypes and pathways
A new cyclopoid genus (Copepoda, Crustacea) from a deep aquifer in northeastern Thailand with comments on peculiar sampling sites and local fauna
Production of Biocalcium from Fermented Fish Bone Residue for Fish Emulsion Sausage Fortification
Encouraging sustainable consumption: Investigating consumer inclination to purchase products made from mango wastes
The impact of a crisis on monetary policy’s influence on financial markets: Evidence from the COVID-19 pandemic
The analysis of marking reliability through the approach of gauge repeatability and reproducibility (GR&R) study: a case of English-speaking test
Factors that Influence Innovation Acceptance on Bioactive Paper for Fruit Shelf Life Extension
Green or greed? Generational perspectives of sustainability claims in restaurants
QR code payment in Thailand 4.0 era: expand the understanding of perceived susceptibility to COVID-19 in the TAM theory
Unleashing Customer Empathy in the Circular Economy: Development of A High-Calcium Fish Sausage Prototype from Fermented Fish Residue
Mekong–ROK cooperation: a perspective from Thailand
Trust and website conversion in consumer responses to green product purchasing: A new perspective through the lens of innovative website Design’s technology integration
Enhancing the multifunctional properties of cellulose fabrics through in situ hydrothermal deposition of TiO2 nanoparticles at low temperature for antibacterial self-cleaning under UV–Vis illumination
Sustainability assessment for Thai mango: The environmental impact and economic benefits from cradle-to-grave
Phyllodiaptomus parachristineae, a new species of copepod (Copepoda, Calanoida, Diaptomidae) from the floodplain of the lower Mekong River Basin in Thailand and Cambodia
Parartemiopsis shangrilaensis, a new species of fairy shrimp (Branchiopoda, Anostraca) from Yunnan, with a key to the Chirocephalidae of China
Regime type and Thailand’s foreign policy position, 1950–2020: Some statistical evidence
Development of eco-friendly antifungal and antibacterial adhesive derived from modified cassava starch waste/polyvinyl alcohol containing green synthesized nano-silver
From pride to plate: how feelings of pride and guilt lead Gen Z to plant-based consumption at restaurants
Transgenerational stress memory and transgenerational effects caused by wood vinegar and spermidine are associated with early germination of rice seeds under salt stress
Factors of Food Waste Reduction Underlying the Extended Theory of Planned Behavior: A Study of Consumer Behavior towards the Intention to Reduce Food Waste
Assessing the effectiveness of open innovation implementation strategies in the promotion of ambidextrous innovation in Thai small and medium-sized enterprises
Business event innovativeness and social capital enhancing competitive advantage
Marketing strategies in the age of COVID-19: An Attitude, Belief, Context Approach
An Analysis of Multigenerational Issues of Generation X and Y Employees in Small- and Medium-Sized Enterprises in Thailand: The Moderation Effect of Age Groups on Person-Environment Fit and Turnover Intention
Co-pyrolysis of biomass with magnesium and phosphorus: effect of magnesium content on phosphate release from biochar-based fertilizers
Driving Policy Support for Open Eco-Innovation Enterprises in Thailand: A Probit Regression Model
The Behavioral Intention to Adopt Circular Economy-Based Digital Technology for Agricultural Waste Valorization
ศูนย์และบริการวิชาการ
เราส่งเสริมการบริการวิชาการที่ตอบสนองความต้องการของสังคมและมีส่วนร่วมสนับสนุน ทํานุบํารุง ศิลปวัฒนธรรม