หลักสูตรการศึกษา
หลักสูตรปริญาญาตรีควบปริญญาโท (4+1 ปี)
หลักสูตรนานาชาติ
โปรแกรมพิเศษ
สมัครเข้าศึกษา
รอบรับตรงวิทยาลัยนานาชาติ (ภาคการศึกษาปลาย)
19 สิงหาคม – 9 กันยายน 2567
(รับเฉพาะนักศึกษาต่างชาติเท่านั้น)
(รับเฉพาะนักศึกษาต่างชาติเท่านั้น)
OPEN
รอบ TCAS | ปีการศึกษา | ช่วงเวลาการรับสมัคร |
---|---|---|
TCAS รอบที่ 4 : Direct Admission New!! | 2567 | 29 – 31 พ.ค. 2567 |
ข่าวสารและสื่อ
- ข่าวทั่วไป
- ข่าวนักศึกษา
- ข่าวการรับเข้าศึกษา
- จดหมายข่าว
- สื่อต่างๆ
ข่าวทั่วไป

KKUIC จับมือ School for Business and Society, University of York เตรียมลงนาม 4+1 Progression Agreement กระชับความร่วมมือทางวิชาการ
- Tags : collaboration, general, ข่าวทั่วไป
- 28/04/2025

วิทยาลัยนานาชาติ มข. จัดอบรมเชิงปฎิบัติการเพื่อเสริมสร้างทักษะสู่การเป็นพลเมืองโลกแห่งความยั่งยืน
- Tags : ข่าวทั่วไป
- 28/04/2025
ข่าวนักศึกษา

“Fourward ThaiJoyLand ดินแดนสี่ภาค” เทศกาลอาหารและวัฒนธรรมไทย โดยนักศึกษาวิทยาลัยนานาชาติ มข. ประสบความสำเร็จอย่างงดงาม
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา
- 28/04/2025

KKUIC เปิดตลาดการศึกษานานาชาติในจีน ยกระดับความร่วมมือผ่านศูนย์การเรียนรู้ตลอดชีวิตเชิงสร้างสรรค์
- 28/04/2025
ข่าวการรับเข้าศึกษา

KKUIC เปิดตลาดการศึกษานานาชาติในจีน ยกระดับความร่วมมือผ่านศูนย์การเรียนรู้ตลอดชีวิตเชิงสร้างสรรค์
- 28/04/2025

จดหมายข่าว

มหาวิทยาลัยขอนแก่น พร้อมด้วย 4 วิทยาลัย มข. COLA KKBS MBA KKUIC ร่วมการเจรจาความร่วมมือทางวิชาการกับ Eastern International University และ University of Economics ณ สาธารณรัฐสังคมนิยมเวียดนาม
- Tags : ข่าวทั่วไป, จดหมายข่าว
- 01/09/2023

ตัวแทนอาจารย์สาขาการระหว่างประเทศ วิทยาลัยนานาชาติ มข. ร่วมเสวนาแลกเปลี่ยนมุมมองเกี่ยวกับการขยายอํานาจทางทะเลขึ้นสู่ฝั่ง ในการประชุม Southeast Asia’s Response to Maritime Power Projection
- Tags : ข่าวทั่วไป, จดหมายข่าว
- 01/09/2023
สื่อต่างๆ

วิทยาลัยนานาชาติ มหาวิทยาลัยขอนแก่น จัดงาน “KKUIC Farewell Celebration 2024 : ค่ำคืนแห่งความทรงจำ”
- Tags : Events, general, ข่าวสารและสื่อ, ข่าวทั่วไป, กิจกรรม
- 05/06/2024

KKUIC Student Union คว้ารองชนะเลิศอันดับ 1 การประกวดขบวนพาเหรดและการแข่งขันนันทนาการใน KKU GAMES 2023
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา, กิจกรรม
- 19/02/2024
ข่าวสารและสื่อ
- ข่าวทั่วไป
- ข่าวนักศึกษา
- ข่าวการรับเข้าศึกษา
- จดหมายข่าว
- สื่อต่างๆ
ข่าวทั่วไป

KKUIC จับมือ School for Business and Society, University of York เตรียมลงนาม 4+1 Progression Agreement กระชับความร่วมมือทางวิชาการ
- Tags : collaboration, general, ข่าวทั่วไป
- 28/04/2025

วิทยาลัยนานาชาติ มข. จัดอบรมเชิงปฎิบัติการเพื่อเสริมสร้างทักษะสู่การเป็นพลเมืองโลกแห่งความยั่งยืน
- Tags : ข่าวทั่วไป
- 28/04/2025
ข่าวนักศึกษา

“Fourward ThaiJoyLand ดินแดนสี่ภาค” เทศกาลอาหารและวัฒนธรรมไทย โดยนักศึกษาวิทยาลัยนานาชาติ มข. ประสบความสำเร็จอย่างงดงาม
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา
- 28/04/2025

KKUIC เปิดตลาดการศึกษานานาชาติในจีน ยกระดับความร่วมมือผ่านศูนย์การเรียนรู้ตลอดชีวิตเชิงสร้างสรรค์
- 28/04/2025
ข่าวการรับเข้าศึกษา

KKUIC เปิดตลาดการศึกษานานาชาติในจีน ยกระดับความร่วมมือผ่านศูนย์การเรียนรู้ตลอดชีวิตเชิงสร้างสรรค์
- 28/04/2025

จดหมายข่าว

มหาวิทยาลัยขอนแก่น พร้อมด้วย 4 วิทยาลัย มข. COLA KKBS MBA KKUIC ร่วมการเจรจาความร่วมมือทางวิชาการกับ Eastern International University และ University of Economics ณ สาธารณรัฐสังคมนิยมเวียดนาม
- Tags : ข่าวทั่วไป, จดหมายข่าว
- 01/09/2023

ตัวแทนอาจารย์สาขาการระหว่างประเทศ วิทยาลัยนานาชาติ มข. ร่วมเสวนาแลกเปลี่ยนมุมมองเกี่ยวกับการขยายอํานาจทางทะเลขึ้นสู่ฝั่ง ในการประชุม Southeast Asia’s Response to Maritime Power Projection
- Tags : ข่าวทั่วไป, จดหมายข่าว
- 01/09/2023
สื่อต่างๆ

วิทยาลัยนานาชาติ มหาวิทยาลัยขอนแก่น จัดงาน “KKUIC Farewell Celebration 2024 : ค่ำคืนแห่งความทรงจำ”
- Tags : Events, general, ข่าวสารและสื่อ, ข่าวทั่วไป, กิจกรรม
- 05/06/2024

KKUIC Student Union คว้ารองชนะเลิศอันดับ 1 การประกวดขบวนพาเหรดและการแข่งขันนันทนาการใน KKU GAMES 2023
- Tags : ข่าวทั่วไป, ข่าวนักศึกษา, กิจกรรม
- 19/02/2024

Empowering global citizens for a sustainable society

ความเห็นจากนักศึกษา


Erika Obado
Studying IA at KKUIC has challenged my critical thinking and comprehension of significant issues in the world regarding politics, economics, and conflicts in history to the present time. I am thankful for the professors who help me achieved the important skills for my future careers.


Jason Rothschild
IC embraces who I am and assists me in coping well with a dynamic society. I found undying friendship along with the tough lessons and sleepless nights.


Shenying Zhang
KKUIC, a place where your potential can be intrigued and boosted up with guidance and opportunities.


Nadia Sommerhalder
IC has encouraged me to learn and study about new cultures. It has taught me the strength of diversity and made me feel like I’m at home. This place has motivated me to fight for my dreams and believe in myself and also that without mistakes we won’t be able to reach our Goal.


Moukdavanh Inthachack
KKUIC gives me the opportunity to learn business and marketing from experienced teachers who helped me understand the lesson well and be able to apply the knowledge in the workplace.


นายภานุวัฒน์ จินดาภู
World class lessons? KKUIC got it! Professional equipments and environments? KKUIC got it! KKUIC can our dreams come true! Be empowered to be global citizen!


นายนิติธรรม ศรีทาดี
IC provides a pretty good environment. Lecturers are cool and very friendly. Always, hands- on activities and events that inspire and cultivate our success future. We sure to gain experiences just right under the faculty!
งานวิจัยและตีพิมพ์
เราสนับสนุนทุกความคิดสร้างสรรค์ อันนําไปสู่การคิดค้นนวัตกรรม ในสภาพแวดล้อมที่เป็นนานาชาติ ผ่านการวิจัย เกิดเป็นองค์ความรู้ใหม่เพื่อการพัฒนาที่สมดุลและยั่งยืน

Thailand’s BRICS move revisited

Surface modification of lignin-based activated carbon for enhanced hydrophobicity in oil-in-water emulsion separation, self-cleaning and antibacterial applications

Biodegradable Sheets from Dried Mycelia of Edible Mushrooms

Phosphorus recovery from animal manures through pyrolysis: phosphorus transformations, release mechanisms, and applications of manure biochars in agriculture

The interplay of social and intrapersonal factors in plant-based food consumption: a comprehensive analysis using the SOR, signaling and protection motivation theories

The art of dining: creative local restaurants as key drivers of tourist memorable experiences and well-being

The influence of carbon perception on sustainable behaviors: Tailoring sustainability strategies based on individuals’ levels of openness to green technology adoption

Open innovation’s effects on Indonesia’s digital health market and related societal issues

American Foreign Policy in Bite-Sized Chunk

Breaking barriers: examining the impact of language on employee-driven innovation in European multinational subsidiaries in Thailand

Digitalisation to zero-waste: the interplay of open eco-innovation and the circular economy in agricultural enterprises

Exploring the Influence of Green Message Framing on Perceptions of Motive, Warm Glow and Willingness to Pay Premium at Restaurants

Exploring moral hazard and adverse selection in the context of greenwashing and organic product consumption

Back to the table: how omnichannel social media marketing returns customers to restaurant locations

Unveiling the determinants of alternative payment adoption: exploring the factors shaping generation Z’s intentions in Thailand

Nutrient retention and availability of biochars prepared by co-pyrolysis of vinasse with sugarcane filter cake

Research on the Construction of Evaluation Criteria for Balanced Development of Compulsory Education Policy in China

Crafting Wonder: The Art of Jiuge in Picture Book Design for 10- to 12-Year-Old Children’s Mythological Exploration

The Influence of Passion and Grit on Organisational Citizenship Behaviour in the Educational Service Sector

Temperature-Dependent Phosphorus Speciation and Release from Magnesium-Rich Biochars

Marketing the Community-Based Eco-tourism for Thai and Chinese under the New Media Era for Local Authorities

Vietnamese diaspora in Thailand and the making of transnationality

Lefebvre’s Spatial Ternary Theory in Regional Planning of Mulan Retirement Community

CARBON-SILICA COMPOSITE AS ADSORBENT FOR REMOVAL OF CATIONIC DYE (METHYLENE BLUE)

Enhancing Employee AssistancePrograms for Stress Management inThailand: Employees’ Perspectives

New naphtho[2,1-b]furan-2,5-dione and isocoumarin derivatives from bambusicolous fungus Gelatinomyces siamensis

Co-creation as open innovation and its impact on environmental performance: Comparative insights from university and vocational students

Differential physiological responses to salt stress in rice landraces in Thailand

The impact of temperature on hatching rates of diapause eggs and subsequent development in a tropical freshwater copepod, Mongolodiaptomus malaindosinensis (Copepoda: Calanoida)

Cross-border integration and cultural inheritance: the historical evolution and artistic innovation of Chinese Peking Opera films
ศูนย์และบริการวิชาการ
เราส่งเสริมการบริการวิชาการที่ตอบสนองความต้องการของสังคมและมีส่วนร่วมสนับสนุน ทํานุบํารุง ศิลปวัฒนธรรม
KKUIC
ศูนย์การเรียนรู้ตลอดชีวิต
ศูนย์นวัตกรรมและสังคมแห่งความยั่งยืน
ศูนย์สอบ IELTS (British Council X KKUIC)
SAT
college board
ติดต่อสอบถามเพิ่มเติม
พันธมิตรของเรา









